Een complete private label range

Sundisc Abrasives maakt producten van topkwaliteit in diverse prijsklassen voor klanten over de hele wereld.

De voordelen van Sundisc Abrasives

Talloze mogelijkheden voor private label slijpschijven

Sundisc Abrasives is een onafhankelijke private label producent van lamellenschijven, lamellen op stift en clean & strip producten. We maken producten van topkwaliteit in diverse prijsklassen voor klanten over de hele wereld. Hiervoor combineren we onze eigen kennis met de wensen van onze klanten om samen tot het beste private label assortiment te komen.

Elke schijf wordt voorzien van uw eigen label. Voor de labeling werken we samen met een vaste label-ontwerper en drukkerij. Door jarenlange samenwerking kan er zeer snel een nieuw label worden ontwikkeld of een bestaand label worden overgenomen.

> Kwalitatief hoogstaande producten in diverse prijsklassen
> Specialist in private label productie
> Talloze productsamenstellingen mogelijk
> Uitgebreide kwaliteitscontrole
> Deskundige en goed getrainde medewerkers
> Moderne productielocaties in Nederland en Maleisië
> Diverse verpakkingsopties
> ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en oSa gecertificeerd
> Korte levertijden

Uiteraard denken we graag met u mee over de diverse productcombinaties en uw eigen label. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoogwaardige producten voor professionele afnemers

Wereldwijde levering

Sundisc Abrasives levert haar producten aan de grootste industriële groothandels, distributeurs en producenten van schuur- en slijpmaterialen en powertool companies ter wereld.

Onze relaties zijn wereldwijd verspreid waarbij de nadruk ligt op Europa en Noord Amerika. Op dit moment levert Sundisc Abrasives aan 31 verschillende landen.

Neem contact met ons op

Contactformulier

Bij Sundisc Abrasives staat kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons hoofdkantoor via het contactformulier. We staan u graag te woord.

GermanEnglishDutch