Lamellenschijven

Lamellenschijven met uw eigen label

De lamellenschijf wordt gebruikt voor het ontbramen, polijsten en schuren van lasnaden en ruwe oppervlaktes. Dit product is een uitstekend alternatief voor de fiberschijf of afbraamschijf. De lamellenschijf is economischer, stiller, minder vibrerend en daardoor prettiger om mee te werken. 

Sundisc Abrasives beschikt over moderne productielocaties waar de lamellenschijven volledig in eigen beheer worden gemaakt. De lamellenschijf wordt precies volgens uw wensen en specificaties gemaakt, inclusief uw eigen label. Hierbij zijn de mogelijkheden talrijk. Om de beste kwaliteit de garanderen werkt Sundisc Abrasives samen met de beste leveranciers van schuurmaterialen en wordt er geproduceerd volgens de normeringen EN13743, oSa en ANSI.

Verschillende typen schuurpapier

Verschillende typen bodems

Variabel aantal lamellen

Diverse lengtes lamellen

Verschillende korrelgroftes

Diverse bandbreedtes

Verschillende diameters

Diverse private label opties

Diverse mogelijkheden

Sundisc Abrasives produceert elke lamellenschijf op klantorder. Hierbij kan gevarieerd worden tussen verschillende typen schuurpapier, bodems, diameters, aantal/lengte/breedte van de lamellen, korrelgroftes, etc. Dit maakt het aantal verschillende lamellenschijven dat Sundisc Abrasives kan leveren vrijwel onbeperkt.

Tevens zijn er diverse verpakkingsmogelijkheden. De schijven kunnen wel of niet geseald worden en er zijn verschillende verpakkingseenheden met kleine en grotere hoeveelheden per doos mogelijk. Voor het labelen van verpakkingen zijn ook meerdere opties.

Sundisc Abrasives verzorgt het complete traject van productsamenstelling, productie, kwaliteitscontrole, private label etikettering, verpakken en transport.

Over Sundisc Abrasives

 

’s Werelds grootste onafhankelijke private label producent

Sundisc Abrasives produceert allerlei typen lamellenschijven, mini lamellenschijven, lamellen op stift en Clean & Strip producten. We zijn gespecialiseerd in het produceren van complete private label assortimenten voor onze klanten.

Als onafhankelijke producent is Sundisc Abrasives niet gebonden aan een vaste leverancier. Hierdoor kunnen wij elk gewenst product leveren volgens uw wensen. Tot onze klanten behoren de grootste industriële groothandels, producenten van schuur- en slijpmaterialen en powertool companies ter wereld.

GermanEnglishDutch