Lamellen op stift

Lamellen op stift

Naast lamellenschijven produceert Sundisc Abrasives ook lamellen op stift in haar fabriek te Velp. De lamellen op stift zijn radiaal om de as bevestigd. Ze zijn toepasbaar op verschillende materialen (staal, aluminium, titaan, inox, hout, etc.) en passen zich aan naar de contouren van het te bewerken materiaal. Dit product is zeer geschikt voor toepassingen op moeilijk toegankelijke plaatsen. Lamellen op stift bieden een hoge flexibiliteit, nauwkeurigheid en gelijkmatig slijpbeeld.

Sundisc Abrasives heeft geïnvesteerd in de allernieuwste volautomatische lamellen-op-stift-machines en de meest geavanceerde lijmrobot. Door de productie bijna volledig te automatiseren is Sundisc Abrasives in staat om, net zoals voor de lamellenschijven, concurrerende prijzen te bieden. De lamellen op stift worden precies volgens uw wensen en specificaties gemaakt, inclusief uw eigen label.

Verschillende typen schuurpapier

Diverse lengtes lamellen

Diverse bandbreedtes

Verschillende korrelgroftes

Verschillende diameters

Diverse private label opties

Diverse mogelijkheden

Sundisc Abrasives stelt de lamellen op stift samen in overleg met de klant. Hierbij kan gevarieerd worden tussen verschillende typen schuurpapier, korrelgroftes en verschillende maten. Dit betekent dat Sundisc Abrasives vele formaten lamellen op stift kan leveren, van groot tot klein.

Er zijn verschillende verpakkingseenheden mogelijk, met kleine of grotere hoeveelheden per doos. Voor het labelen van verpakkingen zijn ook meerdere opties.

Sundisc Abrasives verzorgt het complete traject van productsamenstelling, productie, kwaliteitscontrole, private label etikettering, verpakken en transport.

Over Sundisc Abrasives

 

’s Werelds grootste onafhankelijke private label producent

Sundisc Abrasives produceert allerlei typen lamellenschijven, mini lamellenschijven, lamellen op stift en Clean & Strip producten. We zijn gespecialiseerd in het produceren van complete private label assortimenten voor onze klanten.

Als onafhankelijke producent is Sundisc Abrasives niet gebonden aan een vaste leverancier. Hierdoor kunnen wij elk gewenst product leveren volgens uw wensen. Tot onze klanten behoren de grootste industriële groothandels, producenten van schuur- en slijpmaterialen en powertool companies ter wereld.

GermanEnglishDutch