Private label producer

Flap discs, Lamella on stick, Clean & amp; Strip disks.
Professional, quality-conscious and always according to your wishes.

Market leader

The world’s largest independent private label producer.

Focus on Service

We combine our knowledge with your wishes to offer the best private label range.

Quality first

We set the bar high for quality, environmental and safety performance for our products.

Product Range

Lamellenschijven

Lamellenschijven zijn slijpschijven die gebruikt worden voor het polijsten en schuren van lasnaden en ruwe oppervlakken.

Mini Lamellenschijven

Kleine lamellenschijven voor het polijsten en schuren van lasnaden en ruwe oppervlaktes.

Lamellen op stift

De lamellen op stift zijn radiaal om de as bevestigd en passen zich aan naar de contouren van het te bewerken materiaal.

Clean & Strip

Clean & Strip producten hebben een open structuur en zijn ideaal voor het grondig reinigen van oppervlakken, bijvoorbeeld voor het verwijderen van verf of roest.

Over het bedrijf

Een complete private label range met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Sundisc Abrasives is een onafhankelijke private label producent van lamellenschijven, lamellen op stift en Clean & Strip producten. Sundisc Abrasives maakt producten van topkwaliteit in diverse prijsklassen voor klanten over de hele wereld. We combineren onze eigen kennis met de wensen van onze klanten om samen tot het beste private label assortiment te komen.

Bij Sundisc Abrasives zetten we ons elke dag in om kwaliteitsproducten te leveren, met een uitstekende service, voor de beste prijs.

Uw productassortiment met private label

Sundisc Abrasives biedt talloze mogelijkheden voor private label slijpschijven

Sundisc Abrasives heeft geen standaard productassortiment, er worden alleen private label producten gemaakt op klantorder. Bij het samenstellen van het product kan gevarieerd worden tussen diverse bodems, bandsoorten, korrelgroftes, aantal lamellen, diameter, etc. Elke schijf voorzien we van uw eigen label. Daarnaast kunnen de producten in bijna alle gewenste omverpakkingen geleverd worden, zowel in dozen als geseald.

Door de schaalgrootte is Sundisc Abrasives in staat om flexibel te zijn, maar daarnaast ook zeer concurrerend qua prijsstelling te opereren.

Uiteraard denken we graag met u mee over de diverse productcombinaties en uw eigen label. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoogstaande kwaliteit

Onze professionals zorgen ervoor dat u de hoogste kwaliteit krijgt

Sundisc Abrasives heeft kwaliteitsbeheersing hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk dat de werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uitgevoerd worden, met aandacht voor bescherming van het milieu.

Sundisc Abrasives is sinds 2005 ISO 9001 gecertificeerd (kwaliteitsmanagement). Vanaf 2014 zijn we ook gecertificeerd voor ISO 14001 (milieumanagement) en OHSAS 18001 (Arbo-management).

Naast de ISO certificeringen is Sundisc Abrasives ook lid van de oSa (Organization for the Safety of Abrasives). Dat geeft onze klanten de garantie dat de lamellenschijven voldoen aan de meest strenge veiligheidsnormen.

About Sundisc Abrasives

 

’s Werelds grootste onafhankelijke private label producent

Sundisc Abrasives is in 1996 in Nederland gestart als producent van lamellenschijven. Nu, 23 jaar later, produceren we allerlei typen lamellenschijven, mini lamellenschijven, lamellen op stift en Clean & Strip producten. We zijn gespecialiseerd in het produceren van complete private label assortimenten voor onze klanten.

We combineren onze kennis met de wensen van onze klanten. Als onafhankelijke producent is Sundisc Abrasives niet gebonden aan een vaste leverancier. Hierdoor kunnen wij elke gewenste lamellenschijf produceren volgens uw wensen.

Tot onze klanten behoren de grootste industriële groothandels, producenten van schuur- en slijpmaterialen en powertool companies ter wereld.

Door de jaren heen hebben we ons bewezen als leverancier met een uitstekende service, die in staat is om de beste prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Dit maakt Sundisc Abrasives ’s werelds grootste onafhankelijke private label producent, en daar zijn we erg trots op.

United States

Saint Louis, Missouri

Distribution Location

The Netherlands

Velp, Gelderland

Headquaters

Malaysia

Kuala Lumpur

Clean & Strip production location

11426 Moog Dr. | St. Louis MO 63146 | USA
Tel: +1(314) 432-2870

P.O. Box 118 | 6880 AC Velp | The Netherlands
Tel: +31(0)26 3842340

GermanEnglishDutch