Flap discs

Private label flap discs

De lamellenschijf wordt gebruikt voor het ontbramen, polijsten en schuren van lasnaden en ruwe oppervlaktes. Dit product is een uitstekend alternatief voor de fiberschijf of afbraamschijf. De lamellenschijf is economischer, stiller, minder vibrerend en daardoor prettiger om mee te werken. De lamellenschijf dankt zijn naam aan de langwerpige stukken schuurlinnen, ook wel lamellen genoemd, die over elkaar heen zijn gelegd.

Sundisc Abrasives beschikt over moderne productielocaties waar de lamellenschijven volledig in eigen beheer worden gemaakt. De lamellenschijf wordt precies volgens uw wensen en specificaties gemaakt, inclusief uw eigen label. Hierbij zijn de mogelijkheden talrijk. Om de beste kwaliteit de garanderen werkt Sundisc Abrasives samen met de beste leveranciers van schuurmaterialen en wordt er geproduceerd volgens de normeringen ISO15635, NEN-EN13743, oSa en ANSI.

Verschillende typen schuurpapier

$

Verschillende typen bodems

$

Variabel aantal lamellen

$

Diverse lengtes lamellen

$

Verschillende korrelgroftes

#

Diverse bandbreedtes

#

Verschillende diameters

#

Diverse private label opties

#

Diverse mogelijkheden

Sundisc Abrasives produceert elke lamellenschijf op klantorder. Hierbij kan gevarieerd worden tussen verschillende typen schuurpapier, bodems, diameters, aantal/lengte van de lamellen, korrelgroftes, bandbreedte, een normale oversteek of extra oversteek van de lamellen, etc. Dit maakt het aantal verschillende lamellenschijven dat Sundisc Abrasives kan leveren vrijwel onbeperkt.

Tevens zijn er diverse verpakkingsmogelijkheden. De schijven kunnen wel of niet gesealed worden en er zijn verschillende verpakkingseenheden met kleine en grotere hoeveelheden per doos mogelijk. Voor het labelen van verpakkingen zijn ook meerdere opties.

Sundisc Abrasives verzorgt het complete traject van productsamenstelling, productie, kwaliteitscontrole, private label etikettering, verpakken en transport.

Over Sundisc Abrasives

 

’s Werelds grootste onafhankelijke private label producent

Sundisc Abrasives produceert allerlei typen lamellenschijven, mini lamellenschijven, lamellen op stift en Clean & Strip producten. We zijn gespecialiseerd in het produceren van complete private label assortimenten voor onze klanten.

Als onafhankelijke producent is Sundisc Abrasives niet gebonden aan een vaste leverancier. Hierdoor kunnen wij elke gewenste lamellenschijf produceren volgens uw wensen. Tot onze klanten behoren de grootste industriële groothandels, producenten van schuur- en slijpmaterialen en powertool companies ter wereld.

11426 Moog Dr. | St. Louis MO 63146 | USA
Tel: +1(314) 432-2870

P.O. Box 118 | 6880 AC Velp | The Netherlands
Tel: +31(0)26 3842340

GermanEnglishDutch