Clean & Strip

Clean & Strip products with your label

Clean & Strip tekst in het engels

Lots of qualities

$

Diverse bodems of stiften

$

Verschillende diameters

$

Diverse private label opties

$

Diverse mogelijkheden

De Clean & Strip producten zijn bij Sundisc Abrasives in vele uitvoeringen verkrijgbaar: losse schijven maar ook schijven op een bodem of op stift. Daarnaast kan er gevarieerd worden tussen drie verschillende kwaliteiten en een aantal diameters. Sundisc Abrasives produceert altijd volgens klantspecificaties. In overleg met u kunnen we een compleet private label assortiment leveren.

Ogenschijnlijk is er, behalve de kleur, weinig verschil tussen de zwarte en de blauwe Clean & Strip. Er zijn echter wel degelijk meer verschillen. Het materiaal van de blauwe Clean & Strip is harder, waardoor de schijf sneller slijpt en ook nog eens een betere standtijd oplevert voor de gebruiker. De naam Premium Blue verwijst naar de hoge kwaliteit van de schijf.

Sundisc Abrasives verzorgt het complete traject van productsamenstelling, productie, kwaliteitscontrole, private label etikettering, verpakken en transport.

Over Sundisc Abrasives

 

’s Werelds grootste onafhankelijke private label producent

Sundisc Abrasives produceert allerlei typen lamellenschijven, mini lamellenschijven, lamellen op stift en Clean & Strip producten. We zijn gespecialiseerd in het produceren van complete private label assortimenten voor onze klanten.

Als onafhankelijke producent is Sundisc Abrasives niet gebonden aan een vaste leverancier. Hierdoor kunnen wij elk gewenst product leveren volgens uw wensen. Tot onze klanten behoren de grootste industriële groothandels, producenten van schuur- en slijpmaterialen en powertool companies ter wereld.

11426 Moog Dr. | St. Louis MO 63146 | USA
Tel: +1(314) 432-2870

P.O. Box 118 | 6880 AC Velp | The Netherlands
Tel: +31(0)26 3842340

GermanEnglishDutch