Sundisc Abrasives erweitert sein Sortiment

Sundisc Abrasives erweitert sein Sortiment mit Clean & Strip Premium Blue

Het brede assortiment van Sundisc Abrasives met lamellenschijven, lamellen op stift, hardmetalen frezen, Quick Change Discs, non woven producten, mini lamellenschijven én de zwarte Clean & Strip, is uitgebreid met de Clean & Strip Premium Blue. De blauwe Clean & Strip is harder dan de zwarte variant, slijpt agressiever en sneller en heeft daarmee ook nog eens een betere standtijd. 

Clean & Strip is speciaal ontwikkeld voor oppervlaktebehandeling en voor het reinigen van metaal, hout, kunststof en steen. De schijven hebben een langere levensduur én werken sneller en efficiënter dan andere conventionele schuurmaterialen.

De schijven worden gemaakt van polyvezels en geïmpregneerd met grove siliciumcarbide korrels. Daarna worden ze versterkt met een kunsthars. Deze combinatie levert een schurend materiaal op met een zeer open structuur, dat scherp en flexibel is en niet volloopt met slijpsel, zodat er zonder problemen kan worden doorgeschuurd.

Open web structuur
Door zijn unieke open structuur verwijdert Clean & Strip alleen de bovenste laag van het werkstuk(voorwerp), zonder dat er in het oppervlak wordt geslepen of gesneden. Deze open structuur maakt het mogelijk om koel te slijpen. Dit voorkomt blauwe verkleuringen op het oppervlak. Dit, in combinatie met het feit dat de schijf zich niet vult met slijpsel, maakt Clean & Strip het ideale schuurmiddel voor de effectieve reiniging van een oppervlak.

Zwart en blauw
Ogenschijnlijk is er, behalve de kleur, weinig verschil tussen de zwarte en de blauwe Clean & Strip. Er zijn echter wel degelijk meer verschillen. Het materiaal van de blauwe Clean & Strip is harder, waardoor de schijf sneller slijpt en ook nog eens een betere standtijd oplevert voor de gebruiker.
De naam Premium Blue verwijst naar de hoge kwaliteit van de schijf. De eerste klanten van de Clean & Strip Premium Blue zijn zeer positief over de resultaten van dit nieuwe Sundisc Abrasives product.  
 
De Clean & Strip Premium Blue is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: schijven voor op een opspandoorn, op stift 6 mm , op glasvezel- of kunststofbodem en met roloc-aansluiting. 

Archive

GermanEnglishDutch