Mitarbeiter jetzt technische Bediener

Een groep van 14 medewerkers van Sundisc Abrasives is gestart met de opleiding tot Technisch Operator. Het doel is om medewerkers op te leiden om eerstelijnsonderhoudstaken uit te voeren en eerstelijnsstoringen op te lossen.
 
De opleiding wordt gegeven door een vakdocent van ROVC en vindt plaatst op de eigen productielocatie in Velp. Het lesmateriaal is speciaal toegespitst op de werkwijze en het machinepark van Sundisc Abrasives. De cursisten kunnen de theorie direct koppelen aan praktijkopdrachten op de eigen werkplek. Zo leren de cursisten de technische componenten van de machines kennen, de werking ervan te begrijpen en inspecties uit te voeren.
 
Sundisc Abrasives biedt haar medewerkers graag de mogelijkheid om verder te leren en hiermee de eigen kennis en kunde te vergroten. Door het aanbieden van de opleiding tot Technisch Operator investeert Sundisc Abrasives verder in de technische vakkennis van haar personeel. Door meer technische know-how in huis te hebben wordt het onderhoud aan de machines geoptimaliseerd en kunnen storingen beter worden voorkomen.

Archive

GermanEnglishDutch