Clean & Strip

Clean & Strip producten

Clean & Strip is speciaal ontwikkeld voor oppervlaktebehandeling en voor het reinigen van metaal, hout, kunststof en steen. De schijven worden onder andere gebruikt om oppervlakken te reinigen, om roest, verf- en epoxylagen te verwijderen en om oppervlakken voor te bereiden die geverfd of gecoat moeten worden. Door de open structuur verwijdert Clean & Strip alleen de bovenste laag van het materiaal. De Clean & Strip schijven kunnen als single disc worden gebruikt, of met meerdere tegelijk op een spindel.

Sundisc Abrasives heeft een eigen Clean & Strip productielocatie in Maleisië. De Clean & Strip schijven worden gemaakt van polyvezels en geïmpregneerd met grove siliciumcarbide korrels. Daarna worden ze versterkt met een kunsthars. Deze combinatie levert een schurend materiaal op met een zeer open structuur dat niet volloopt met slijpsel.

Verschillende kwaliteiten

Diverse bodems of stiften

Verschillende diameters

Diverse private label opties

Diverse mogelijkheden

De Clean & Strip producten zijn bij Sundisc Abrasives in vele uitvoeringen verkrijgbaar: losse schijven maar ook schijven op een bodem of op stift. Daarnaast kan er gevarieerd worden tussen twee verschillende kwaliteiten en een aantal diameters. Sundisc Abrasives produceert altijd volgens klantspecificaties. In overleg met u kunnen we een compleet private label assortiment leveren.

Ogenschijnlijk is er, behalve de kleur, weinig verschil tussen de zwarte en de blauwe Clean & Strip. Er zijn echter wel degelijk meer verschillen. Het materiaal van de blauwe Clean & Strip is harder, waardoor de schijf sneller slijpt en ook nog eens een betere standtijd oplevert voor de gebruiker. De naam Premium Blue verwijst naar de hoge kwaliteit van de schijf.

Sundisc Abrasives verzorgt het complete traject van productsamenstelling, productie, kwaliteitscontrole, private label etikettering, verpakken en transport.

Over Sundisc Abrasives

 

’s Werelds grootste onafhankelijke private label producent

Sundisc Abrasives produceert allerlei typen lamellenschijven, mini lamellenschijven, lamellen op stift en Clean & Strip producten. We zijn gespecialiseerd in het produceren van complete private label assortimenten voor onze klanten.

Als onafhankelijke producent is Sundisc Abrasives niet gebonden aan een vaste leverancier. Hierdoor kunnen wij elk gewenst product leveren volgens uw wensen. Tot onze klanten behoren de grootste industriële groothandels, producenten van schuur- en slijpmaterialen en powertool companies ter wereld.

GermanEnglishDutch